Tvrtka

Mervis d.o.o. je utemeljen 1996. godine za obavljanje usluga iz područja revizije, računovodstva i poreznog savjetovanja od strane osnivača Ljubica Juranović - Skočić iz Rijeke. Društvo je registrirano na trgovačkom sudu u Rijeci za obavljanje usluga iz područja revizije, te ostalih usluga iz područja računovodstva, poreznog savjetovanja, te financijskih analiza i kontrole. Od svog osnivanja društvo je stalni član Hrvatskog udruženja revizora (HUR), sadašnji član Hrvatske revizorske komore (HRK) te ima ovlaštenje za rad Ministarstva financija Republike Hrvatske.


Pored usluga revizije, naša se tvrtka bavi računovodstvenim uslugama te poslovnim i poreznim savjetovanjem s naglaskom na pomoći pri pravovremenom tumačenju i praktičnoj primjeni novih računovodstveno poreznih propisa kao i standarda izvješćivanja (HSFI i MSFI), koji su u primjeni u Republici Hrvatskoj.

Tri stalno zaposlena ovlaštena revizora uz jednog asistenta u reviziji, garancija su visoke kvalitete usluga i profesionalnosti što je ujedno i jedan od temeljnih ciljeva naše organizacije. Vizija budućnosti naše organizacije je usmjerena ka stručnom, neovisnom i efikasnom pružanju usluga svih vrsta revizija i integralnih usluga s područja poslovnog savjetovanja radi pružanja ključnih informacija koje su menadžerima i poduzetnicima potrebne za njihovo uspješno djelovanje i donošenje uspješnih poslovnih odluka. 


Ljubica Juranović - Skočić, ovlašteni revizor - direktor 

Andrej Skočić, ovlašteni revizor